CAT – VAL / ESP

SERVEIS LINGÜISTICS | textos@sarriamasia.com | 963 262 206 | 654 737 229

botó rigor qualitat i rapidesa

QUÈ US

PODEM

OFERIR

Àmplia cobertura de serveis

Amb la clara voluntat de facilitar i millorar la comunicació entre persones, des de Sarrià Masià oferim diversos serveis relacionats amb el món de la lingüística: gestió de projectes de traducció, correccions ortotipogràfiques i d’estil, assessorament i resolució de dubtes lingüístics, i formació en llengües.

imatge traducció

Traducció

Efectuem traduccions de tot tipus de textos i cap a tots els idiomes, per mitjà de la nostra xarxa de traductors nadius, i incloem el servei de revisió en tots els treballs. També gestionem i coordinem la traducció dels vostres materials en diverses llengües.

La nostra especialitat són les traduccions comercials i publicitàries, atès que són les que més ens sol·liciten els nostres clients, i són les que executem i lliurem de manera més ràpida. En aquest sentit, podem traduir el vostre lloc web en les llengües que necessiteu, i també podem facilitar el servei de creació de pàgines web mitjançant les nostres empreses col·laboradores.

D’altra banda, també oferim serveis de traducció en llenguatge especialitzat (economia, geografia, ciències…) i traduccions editorials.

imatge correcció

Correcció

La correcció lingüística en qualsevol tipus de text és un element fonamental per a transmetre una imatge de professionalitat. Contacteu amb nosaltres i us ajudarem a publicar textos adequats, coherents i cohesionats, amb una redacció clara i sense errors lingüístics, mitjançant una correcció ortotipogràfica i d’estil de tots els materials de la vostra empresa: documentació interna; cartes comercials, tant a clients com a proveïdors; elements publicitaris com ara fullets, catàlegs o pàgina web; llibres, monografies i memòries anuals, etc.

imatge assessorament

Assessorament

Per la nostra vocació de servei envers la comunitat lingüística, i com a complement als serveis de traducció i correcció, el nostre equip de lingüistes resol qualsevol dubte de llengua que ens plantegeu.

Ens els podeu transmetre per diferents mitjans: les xarxes socials, l’espai corresponent al nostre blog materiadellengua.cat, el correu electrònic… En el mínim temps possible, tindreu una resposta argumentada al vostre dubte lingüístic.

imatge formació

Formació

Completa la nostra cartera de serveis la formació lingüística en diversos continguts: llenguatge administratiu, preparació de proves oficials, millora de les capacitats, etc.

Si voleu impulsar un pla de formació lingüística a la vostra empresa, contacteu amb nosaltres i acordarem la manera més adequada d’implementar-lo.

Contacteu amb nosaltres per sol·licitar un pressupost, demanar informació o fer una consulta.

SERVEIS LINGÜISTICS | 963 262 206  | 654 737 229

contacte

Podeu trobar-nos a les xarxes sociales o llegir-nos al nostre blog.